Author Topic: Sugg: "Set Lisp Symbol Names" and "Reset Event Names" for all dialogues  (Read 553 times)

Peter2

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
The commands "Set Lisp Symbol Names" and "Reset Event Names" have to be started for every single dialogue. Sometime that's fine, sometimes its annoying.

I want to suggest a new command
"Set Lisp Symbol Names" and "Reset Event Names" for all dialogues
Peter
ODCL 8.1.... German, AutoCAD 2017 - 2018, Win 7 x64, Win 10

owenwengerd

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2965
    • Outside The Box
Re: Sugg: "Set Lisp Symbol Names" and "Reset Event Names" for all dialogues
« Reply #1 on: January 26, 2018, 12:11:27 PM »
It's probably rarely used, and I think not worth the effort, but nevertheless you should add this as a feature request.

Peter2

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
Re: Sugg: "Set Lisp Symbol Names" and "Reset Event Names" for all dialogues
« Reply #2 on: January 28, 2018, 01:12:50 PM »
A "side-question" of this topic - these three dialogues, e.g. "Modify Autolisp Symbol Names", have

- the checkbox "Update all..." in the middle of the dialogue and
- "Yes / No" buttons at the bottoms.

I did not understand the checkbox - if I unselect it and press "Yes", what should happen? It seems nothing ...
So only the combination of "Checkbox + Yes" does everything, all other combination does nothing?
Peter
ODCL 8.1.... German, AutoCAD 2017 - 2018, Win 7 x64, Win 10

owenwengerd

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2965
    • Outside The Box
Re: Sugg: "Set Lisp Symbol Names" and "Reset Event Names" for all dialogues
« Reply #3 on: February 02, 2018, 05:40:03 AM »
If you uncheck the toggle and press [Yes], only the current control is modified. The current control can be the form itself.

Peter2

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 459
Re: Sugg: "Set Lisp Symbol Names" and "Reset Event Names" for all dialogues
« Reply #4 on: February 02, 2018, 06:21:23 AM »
Maybe I understand it not correctly, but ...

- when the "current control" is the form, it works as you wrote.
- But when the "current control" is e.g. a Text button, then nothing happens on this control. It is only activated when "All controls" is set.

Screencast with comments: https://www.screencast.com/t/m8wRGpVDX

Peter
ODCL 8.1.... German, AutoCAD 2017 - 2018, Win 7 x64, Win 10