OpenDCL Forums

OpenDCL => Deployment => Topic started by: Kelie on June 17, 2009, 09:42:32 PM

Title: Runtime or Studio
Post by: Kelie on June 17, 2009, 09:42:32 PM
I vaguely remember seeing somewhere about avoiding installing both the runtime and the studio on the same computer. Is that true? So for those who need the studio for programming, they should not install the runtime? What problem will it cause? Thanks.
Title: Re: Runtime or Studio
Post by: owenwengerd on June 17, 2009, 10:36:29 PM
Since Studio already includes the runtime, it is not neccessary to install the runtime separately -- but doing so should not cause any problems.
Title: Re: Runtime or Studio
Post by: BazzaCAD on June 18, 2009, 09:54:26 AM
Owen, are you able to update the download page: https://sourceforge.net/project/platformdownload.php?group_id=187950 (https://sourceforge.net/project/platformdownload.php?group_id=187950)
with a note stating that the Studio also installs the Runtime & it doesn't need to be installed separately?
Or is it a hardcoded SourceForge page....
Title: Re: Runtime or Studio
Post by: Kelie on June 18, 2009, 10:28:51 AM
Thanks.
Title: Re: Runtime or Studio
Post by: owenwengerd on June 18, 2009, 06:48:56 PM
Owen, are you able to update the download page: https://sourceforge.net/project/platformdownload.php?group_id=187950 (https://sourceforge.net/project/platformdownload.php?group_id=187950)
with a note stating that the Studio also installs the Runtime & it doesn't need to be installed separately?
Or is it a hardcoded SourceForge page....

The text at the top can be customized, but since there is no mention of the runtime on that page, I think mentioning yet another file would just confuse matters.
Title: Re: Runtime or Studio
Post by: Kelie on June 19, 2009, 12:16:26 AM
Maybe on this page: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=187950? (http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=187950?)