Author Topic: Not sure where this should go...  (Read 7074 times)

Matt W

  • Guest
Not sure where this should go...
« on: July 18, 2007, 05:53:50 AM »
...but here goes.

I'm posting here to "show" and "tell" you what I've noticed here...

When I click on the "Show unread posts since last visit" link I don't see any new/unread posts.  BUT... If I go to the individual forums, I see that there are new posts.  Is this just me?  Do I need to set up something in the profile to make this work?  I'm using IE 7.0.5730.11 (for what it's worth).


[attachment deleted by admin]
« Last Edit: July 18, 2007, 08:00:41 AM by owenwengerd »

BazzaCAD

  • OpenDCL Webmaster
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
  • Cylons will kill you
    • OpenDCL
Re: Not sure where this should go...
« Reply #1 on: July 18, 2007, 10:10:53 AM »
I'm not sure. I have the same issue on FireFox.
I also have to log back in every time I come back to the site, even when I tell it to remember me.
I'll look around in SMF support to see if I can find something out..
a.k.a.
Barry Ralphs
barryDOTralphsATgmailDOTcom

BazzaCAD

  • OpenDCL Webmaster
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 853
  • Cylons will kill you
    • OpenDCL
Re: Not sure where this should go...
« Reply #2 on: August 07, 2007, 10:00:11 AM »
This issue is now fixed. The remember login forever is also fixed.
a.k.a.
Barry Ralphs
barryDOTralphsATgmailDOTcom

Matt W

  • Guest
Re: Not sure where this should go...
« Reply #3 on: August 09, 2007, 10:35:54 AM »
Sweet!